Ze zijn één van de populairste binnenkomers in 2023 op interieurgebied: tegelstickers.  

En niet ten onrechte, want een verfrissende make-over in jouw badkamer, keuken of toilet was nog nooit zo betaalbaar en gemakkelijk.  

Toch is er nogal wat verwarring over waar de tegelstickers het beste tot hun recht komen. Dat is niet meer nodig, want hier zijn 5 tips meegeven waar deze stickers échte eye catchers zijn. 

Samenvatting  

Tegelstickers zijn zeer geschikt voor: 

  • in de keuken 
  • in de badkamer 
  • in het toilet 
  • in de bijkeuken 
  • in de woonkamer 

Tegelstickers keuken 

De keuken in een handomdraai transformeren naar een luxueuze look? Tegelstickers zijn dan ideaal. Ze zijn praktisch, gemakkelijk schoon en in meerdere stijlen te verkrijgen. Je kunt ze dus uitkiezen in de stijl van de gewenste keukeninrichting en kleuren van je keuken.  

De installatie is zeer eenvoudig en vereist eigenlijk totaal geen bijzondere eigenschappen of gereedschap. Je kunt de stickers gemakkelijk over de bestaande oppervlakte aanbrengen. 

Tegelstickers badkamer 

Ook in de badkamer geven de tegelstickers een frisse, schone look. Zo kun je eens een nieuwe uitstraling uitproberen zonder hoge kosten en het verwijderen van je huidige tegels.  

De tegelstickers zijn waterbestendig en afstotend, maar het wordt niet geadviseerd om direct onder stromend water te plaatsen.  

Je kunt de stickers gemakkelijk over de bestaande oppervlakte aanbrengen. Houdt hierbij wel rekening met een droog, effen en schoon oppervlak. Dan zul je merken dat je er echt veel langer door kunt. Eerst even goed schoon- en droogmaken dus. 

Tegelstickers in het toilet 

Een luxe uitstraling wanneer je gebruikmaakt van het toilet? Een gemakkelijkere manier om je wc een nieuwe uitstraling te geven is door het gebruik van wandtegel stickers in je toilet. Tegelstickers zijn gemakkelijk over de bestaande oppervlakte heen te plakken en geven een rustgevend gevoel. Hét gespreksonderwerp op feestjes en verjaardagen! 

Tegelstickers in de bijkeuken 

Snel en gemakkelijk een luxe uitstraling in de bijkeuken? Tegelstickers zijn echt ideaal voor in de bijkeuken. Wanneer je hier niet vaak komt en hier geen uren kwijt wilt zijn aan het schoonmaken, dan zijn de stickers echt een uitkomst. 

Ze geven bovendien ook een luxe, frisse en rustgevende uitstraling. Toch wel zo fijn wanneer je bezig bent met de was of er gewoon simpelweg vaak bij langs loopt.  

Tegelstickers in de woonkamer 

Wanneer je niet weet wat je in de woonkamer met een bepaalde hoek, strook of ruimte kunt doen, dan zijn de tegelstickers (met name de luxe) een leuke eye catcher.  

In een zithoek of hobbyruimte komen de tegelstickers ook perfect van pas.